Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Верховній Раді ходять чутки, що Василь Куйбіда претендує на посаду на віце-прем’єра з регіональної політики

У Верховній Раді ходять чутки, що нардеп, член фракції блоку „Наша Україна” Василь Куйбіда претендує на посаду на віце-прем’єра з регіональної політики, — повідомив „Гал-info” народний депутат член фракції БЮТ Степан Курпіль.

Що ж до розподілу міністерських посад, які за умовами договору про утворення помаранчевої коаліції дісталися БЮТ, то як зазначив Степан Купіль, йому не відомо, чи є серед претендентів на ці посади депутати від Львівщини, бо це питання ще не розглядалося за засіданні фракції БЮТ у ВРУ.
Нагадаємо, за умовами коаліційної угоди БЮТ відійшли портфелі: прем’єр-міністра, першого віце-спікера парламенту, міністра агропромислового комплексу, міністра економіки, міністра палива та енергетики, міністра вугільної промисловості, міністра будівництва та архітектури, міністра культури, міністра надзвичайних ситуацій, міністра охорони здоров’я, міністра фінансів, голови Фонду держмайна, голови Держкомітету телерадіомовлення.
„Наша Україна” натомість отримала посади: голову Верховної Ради, віце-прем’єра з регіональної політики, міністра праці, міністра промислової політики, міністра молоді та спорту, міністра внутрішніх справ, міністра юстиції, голови антимонопольного комітету.
Соціалістична партія своєю чергою отримала такі посади: першого віце-прем’єр-міністра, міністра екології, міністра освіти, міністра транспорту та зв’язку, уповноваженого у Верховній Раді з прав людини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ