Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У відносинах між Російською Федерацією і Україною РФ виступає диктатором умов – Володимир Полохало

„На нинішній день у відносинах між Російською Федерацією і Україною явно прослідковується факт того, що РФ диктує свої умови. Україна чомусь взагалі перестала бути тим суб’єктом переговорного процесу, який би чітко міг заявити про власну позицію”, - сказав під час прес-конференції народний депутат України, член фракції БЮТ Володимир Полохало.

 „Українсько-російські відносини зараз зводяться до переговорів щодо газових питань. Ціна 130 дол. за тис. кубометрів не повинна бути прийнятною для України, оскільки в нас є підписаний договір до 2012 року про ту ціну, яка була закладена раніше. А зараз виглядає так, що Росія йде на поступки Україні, однак чомусь договір стосовно оренди Чорноморського флоту повинен діяти ще 10 років, а питання газопостачання для України все таки повинні переглядатись”, – зазначив нардеп.
Володимир Полохало також наголосив на тому, що ми знаходимося на так званій нафтогазовій голці РФ, яка диктує свої умови для України:  „Україна, своєю чергою, чомусь не стоїть на принципах відстоювання національних інтересів”.
  „Я хочу віддати належне Володимиру Путіну. Він видатний політтехнолог. З ним відмінно працюють його команда ФСБ та команда силових структур. Росії від України зараз вже нічого не треба, головне, що вона допомогла Віктору Януковичу стати прем’єр-міністром. Росія зараз здобула все, окрім СОТ”, - зауважив він.                                                  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ