Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У вівторок туман видимістю до 500 м та ожеледиця

Завтра, 15 листопада, у Львові вночі та вранці туман, видимістю 200 – 500 м, на дорогах ожеледиця, без істотних опадів. Вітер південно-західний, південний, 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі 7 – 12° морозу, місцями 10 – 12° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла, повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на Львівський гідрометцентр.

16 листопада очікується вночі без істотних опадів, вдень часом мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 3 – 8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

17 листопада прогнозується вночі та вранці невеликий дощ, місцями ожеледь. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень від 1° морозу до 4° тепла

18 – 19 листопада – без істотних опадів.

У зв’язку з нестійкою погодою, мерія звертається до мешканців міста із проханням бути обережними. Під час ожеледиці на дорогах – водіїв транспортних засобів при можливості утримуватися від поїздок, обирати помірну швидкість, дотримуватись дистанції між транспортними засобами.

Водночас усіх мешканців просять не паркувати автомобілі у недозволених місцях, аби не заважати снігоприбиральній техніці очищувати догори від снігу та ожеледі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ