Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У вівторок відбудеться офіційне відкриття прямого рейсу Рига-Львів

У вівторок 2 квітня 2019 року у м. Львові відбудеться офіційне відкриття довгоочікуваного прямого рейсу Рига-Львів авіакомпанії airBaltic.
airBaltic

Участь в заході візьмуть Надзвичайний і Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс, Почесний консул Латвійської Республіки у м. Львові Володимир Гарцула, представники влади міста та області.

З цієї нагоди запланована низка заходів, а саме о 11:00 год. у конференц-залі терміналу «А» ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» відбудеться прес-конференція, а о 14:00 год. у конгрес-холі готелю «BANKHOTEL» заплановано проведення семінару для професіоналів туристичної галузі Львівщини, модератором якого буде Марія Радченко - генеральний представник авіакомпанії airBaltic в Україні.

На вищевказаному семінарі будуть присутні представники Латвійської Державної Агенції з Інвестицій, Асоціації Готелей та Ресторанів Латвії, туристичного відділу Юрмальської міської ради та туроператори, які розповідатимуть про туристичний потенціал Латвії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ