Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Волі-Гомулецькій капітально відремонтують вулицю Озерну

У Волі-Гомулецькій капітально відремонтують вулицю Озерну, яка сполучає село із Брюховичами.

«Коли з‘явиться асфальтне покриття, до села курсуватиме міська маршрутка №22, яка наразі через жахливий стан дороги зупиняється неподалік вул. Озерної. Також ремонт посприяє туристичній привабливості села, де розміщено базу відпочинку», - розповіли у департаменті міської агломерації ЛМР.

Першим кроком до реалізації масштабного для Волі-Гомулецької проекту є затвердження на виконкомі рішення про надання функцій замовника робіт ЛКП «Львівавтодор». Проєкт рішення підготував департамент мобільності, замовником капітального будівництва буде ЛКП «Львівавтодор». У 2021 році ці функції переважно виконували райадміністрації. Наступним етапом у реалізації капремонту вулиці буде оголошення тендерів на проектування та безпосередньо будівельні роботи.

Нагадаємо, проект рішення щодо ремонту Озерної, який затвердив виконком, є результатом стратегічних сесій, які проводив департамент міської агломерації і на яких спільно із мешканцями громад визначали першочергові завдання, які слід реалізувати. До слова, за 2021 рік у приєднаних громадах Львів відремонтував 25 вулиць. Ще кілька ремонтують. Переважно йдеться про капітальний та поточний ремонти на суму понад 22 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ