Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Волинській області на шахті, що будується, травмовано гірника

Сьогодні, 25 січня, о 8 год. 47 хв. на шахті №10 «Нововолинська», що будується, стався нещаснийвипадок.Під час проведення відкотних робіт насхідномуконвеєрному ходку горизонту- 355м обірвався канат лебідки, в результаті чого вагонетки, скотившись похилою частиною, зійшли з рейок і зачепили пожежно-зрошувальнийтрубопровід. Про це повідомив перший заступник начальника теруправлінняДержгірпромнагляду у Львівській області – начальник гірничого округу Богдан Радивон.

Частина трубопроводу, замортизувавши, травмувала 31 річного прохідника, який отримав забійживота та лівої частини грудної клітки. Потерпілому надано медичнудопомогу лікарем реанімаційно-протишокової групи гірничорятувального загону та госпіталізовано до лікарні м. Нововолинськ.

Однією з ймовірнихпричиннещасного випадку є порушення технології транспортування вагонеток. Відтак, посадові особи Західної міжрегіональної державної інспекції нагляду у вугільній промисловості негайно призупинили проведення відкотних робіт на східному конвеєрному ходку.

Роботи відновлять після остаточного з’ясування обставин нещасного випадку і повного усунення виявлених порушень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ