Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Вуглегірську внаслідок обстрілу з "Градів" загинули двоє дітей

Терористи обстрілюють Вуглегірськ з "Градів" з боку Єнакієвого. Як повідомив голова УМВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, сталося пряме попадання в приватний будинок.
Діти загинули внаслідок прямого попадання з "Граду" в дім / facebook.com/Vyacheslav.AbroskinДіти загинули внаслідок прямого попадання з "Граду" в дім / facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

"Загинули діти - хлопчики 7 і 16 років, брати. Дівчинка 8 років, їхня сестра, з пораненнями доставлена в міську лікарню", - написав він.

На місці події працює слідча група. 

Також Аброськін повідомив про обстріл мирних мешканців у Красногорівці.

"Вранці 18 січня бойовики з мінометів обстріляли житловий сектор Красногорівки, Мар'їнського району. Внаслідок прямого попадання в приватне домоволодіння по вулиці Суворова загинула молода жінка, одержав поранення її цивільний чоловік", - зазначив начальник главку.

facebook.com/Vyacheslav.Abroskinfacebook.com/Vyacheslav.Abroskinfacebook.com/Vyacheslav.Abroskinfacebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Крім того в районі вулиці Радгоспної в результаті обстрілу упродовж години отримали осколкові поранення батько і його донька 1997 року народження.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ