Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Винниках депутати і мер намагаються закрити опозиційне видання «Народний самоконтроль»

Під час 51-ї сесії Винниківської міської ради депутат міської ради від Партії регіонів Михайло Герман звернувся до колег з пропозицією закрити газету "Народний самоконтроль", друкований орган однойменної громадської організації. Про це сьогодні, 11 лютого, під час прес-конференції повідомив голова ГО «Народний самоконтроль» Тарас Дмитерко.

 

За його словами, більшість, тобто 19 депутатів міської ради, висловилися за закриття газети.

 

«Газеті не дають вільно висловлювати свою думку, писати про порушення закону з боку депутатського корпусу та міського голови Теодора Гудзяка», – каже голова організації.

 

Рішення, стверджує Тарас Дмитерко, абсурдне, адже міська рада не дає дозволу на діяльність газети. «Це не що інше, як наступ на свободу слова у Винниках. Депутати і міський голова не захотіли спілкуватися з нашими журналістами. Сказали, що наша газета брехлива, дестабілізує роботу Винниківської міської ради», – каже він.

 

Дмитерко також додав, що газету звинувачували в замовності матеріалів. Він ці звинувачення відкинув. «За три роки існування на сторінках видання мали можливість висловити свою току зору різні депутати, представники різних політичних сил», – каже він.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ