Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Винниках затримали водія, який керував з пивом в руках

Як повідмила Патрульна поліція Львівської області у Facebook, вчора у Винниках патрульні зупинили зухвалого водія, який керував з пивом в руках.

"Вчора, патрульні отримали повідомлення про те, що у Винниках, водій автомобіля Audi, ледь не збив дитину на пішохідному переході. Також заявниця повідомила, що водій пив за кермом пиво. Патрульні виявили вказаний транспортний засіб через 2 хвилини після виклику. Водій дійсно пив пиво, в руках тримав цигарку, а з автомобіля голосно лунала музика. Його зупинили, попросили вимкнути музику та пред’явити документи. На що чоловік сказав, що забув їх. Водій поводився зухвало та мав очевидні ознаки сп’яніння. Він вийшов з автомобіля та закурив ще одну сигарету. Інспектор попросив її загасити, проте водій проігнорував вимогу. Так як чоловік поводився агресивно, ігнорував всі вимоги та спілкувався з офіцерами поліції в грубій формі, патрульні застосували до нього спецзасіб, а саме кайданки. Після цього він почав йти на контакт", - йдеться у повідомленні поліції.

На чоловіка склали протокол затримання та доставили до відділу поліції. Інспектори склали на чоловіка протокол за нетверезу їзду, винесли постанову за керування без документів та куріння в громадському місці.

Подальшу долю водія буде вирішувати суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ