Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Януковича погрожують тюрмами тим, хто практикує зарплату в конвертах

Віце-прем`єр-міністр Сергій Тігіпко обіцяє, що уряд зробить все можливе, щоб не піднімати пенсійний вік. Про це він заявив в ефірі телеканалу ICTV.

"Ми все зробимо, щоб не піднімати поки (пенсійний) вік", - зазначив віце-прем’єр.

"Зараз піднімати пенсійний вік жінкам – це останнє, що потрібно робити, і ми поки цього не плануємо. Але обмежити максимальний рівень пенсії 10-12 мінімальними можливо", - вважає С.Тігіпко.

На його думку. треба подивитися на пільговий вихід на пенсію. “У нас є люди, які в 40 років, в 38 років виходять на пенсію. Чи не зарано?", - заявив він.

Крім того, віце-прем’єр наголосив: "Ми ще не робили нормальні податки для нашого бізнесу, а після цього не питали серйозно з бізнесу, чому ви платите в конвертах".

"Зараз по-чесному поведемо. Змінимо, а після цього будемо жорстко питати. В тюрми хтось може сісти, якщо буде сплачувати в конвертах", - сказав С.Тігіпко, передає Українська правда.

Як повідомляли ЗМІ, в 2009 році для отримання кредиту МВФ уряд України нібито зобов`язався, зокрема, збільшити пенсійний вік для жінок з 55 до 60 років, для чоловіків – з 60 до 65 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ