Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Януковича розраховують на "економічних націоналістів" Тягнибока

Народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко впевнена, що в другому турі виборів чимало прихильників кандидатів в президенти, що не потрапили до другого туру, віддадуть свої голоси за Віктора Януковича. Про це вона сказала в інтерв'ю інформаційно-аналітичному агентству «Главком».

Зокрема, за її словами, у виборчих штабах розраховують на голоси виборців, які в першому турі голосували за Віктора Ющенка, Сергія Тігіпка, Арсенія Яценюка, Інну Богословську, Людмилу Супрун, Петра Симоненка і навіть Олега Тягнибока. «Приміром, деякі прихильники Ющенка – вони вирішили за нього голосувати, тому що вони проти Тимошенко, а не проти Януковича. Коли вони прийдуть на дільниці у другому турі, де вже не буде брати участь Ющенко, то за Юлю вони точно голоси не віддадуть. Частина голосів Ющенко – наш додатковий резерв. Як і голоси, віддані у першому турі за Тігіпка, Яценюка, Богословську, Супрун, Симоненка», – сказала Бондаренко.

«Ви здивуєтеся, але і серед голосів за Тягнибока або Костенка є наш резерв. Він пояснюється так званим економічним націоналізмом цих виборців. Вони готові підтримати того кандидата, який захищає вітчизняного виробника і відстоює інтереси вітчизняного капіталу, а не перекупників-спекулянтів-імпортерів: «Захищай українське, купуй українське», – зазначила політик.

«За нашими розрахунками, ми підемо у відрив на 12-14%», – впевнена Бондаренко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ