Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Януковича впевнені, що більше як 70% явки Західна Україна не дасть

Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Михайло Папієв вважає, що в західних областях України явка виборців на виборах президента не може скласти більше як 70%. Про це він сказав на брифінгу у виборчому штабі кандидата в президента, лідера ПР Віктора Януковича.

"За різними оцінками, в 8 областях в Західній Україні у нас сьогодні відсутні близько 3 мільйонів громадян України, які в силу об'єктивних чи суб'єктивних обставин перебувають за кордоном України як трудові мігранти. Реально в цих областях більше як 70% участі виборців голосування не може бути" , - сказав депутат.

За словами Папієва, ПР фіксує в окремих регіонах Західної України порушення виборчого процесу, такі як вкидання бюлетенів за відсутніх трудових мігрантів, перешкоджання роботі виборчих комісій при виїзді додому до громадян для голосування, а також тиск з боку органів внутрішніх справ, представники яких обходили громадян , які бажають голосувати вдома, з вимогою пред'явити медичні довідки, передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ