Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Яворові депутати піддали сумніву висновки експертної комісії ТзОВ «Сніжка України» стосовно дотримання вимог екологічно чистого виробництва

Експертна комісія ТзОВ «Сніжка України» на вимогу міського голови і спеціально створеної під час засідання сесії міської ради депутатської комісії оприлюднила висновки проведеної перевірки щодо дотримання вимог екологічно чистого виробництва і утилізації відходів. Про це “Гал-info” повідомив Віталій Домашовець, міський голова Яворова.

Депутатська комісія висновки експертів «Снєжка України» піддала сумніву. Наразі комісія з земельних відносин та екології проводить перевірку результатів експертизи. Однак було вирішено створити окрему робочу групу з залученням громадськості і незалежних спеціалістів для об’єктивного винесення рішення щодо відповідності рішення попередньої експертизи і висновків незалежних експертів, які також незабаром будуть оприлюднені.
Нагадаємо, що сесійне засідання, на якому було піднято проблему утилізації відходів ТзОВ «Снєжка України», депутати провели в екстремальних умовах - о 4:00 годині ранку. На такий крок депутатів змусили піти мешканці будинків, розташованих поблизу виробничих об’єктів ТзОВ «Снєжка України», які звернулись до них зі скаргою на те, що завод викидає в атмосферу у великій кількості шкідливі речовини.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ