Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Яворові зустрілись з жінками, які постраждали від домашнього насильства

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/2
25 вересня у Яворівській районній філії Львівського обласного центру зайнятості в межах проєкту "#ДІЙмо_разом_проти_насильства" відбулась інформаційна зустріч з жінками, які постраждали від домашнього насильства на тему "Що треба знати про домашнє насильство, щоб себе захистити?". Про це повідомили 29 вересня Гал-інфо у пре-службі ЛОДА.

На початку зустрічі до учасниць звернулась директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Наталя Кузяк: "На сьогодні ми маємо багато можливостей захистити свої права. Зі сторони соціальних служб, поліції, інших спеціалізованих служб завжди є підтримка і допомога, але вирішальне слово завжди за вами. Тільки ви можете визнати, що у вас є проблеми, і звернутись за допомогою, після чого інші підуть на зустріч. Це важливо!".

Також в межах зустрічі своєю історією виходу із ситуації домашнього насильства поділилась мешканка одного з районних центрів Львівської області, яка свого часу отримала кваліфіковану допомогу та зуміла захистити себе і своїх дітей і сьогодні є практикуючим психологом та надає допомогу постраждалим від домашнього насильства.

Представниці громадської організації "Центр "Жіночі перспективи» провели для присутніх лікбез "Особливості вирішення справ про домашнє насильство", після чого кожна учасниця змогла отримати безкоштовну особисту консультацію психолога та адвоката.

Загалом участь у заході взяли близько 20 жінок з Яворівського району.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ