Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Єпархіяльному Управлінні Самбірсько-Дрогобицької єпархії відбулася конференція „Богопосвячене життя у світлі приписів церковного права для Східних Католицьких Церков”

З 31 березня по 2 квітня 2006 року в Єпархіяльному Управлінні Самбірсько-Дрогобицької єпархії відбувалася конференція для настоятельок монастирів, Чинів і Згромаджень "Богопосвячене життя у світлі приписів церковного права для Східних Католицьких Церков". Про це повідомив офіційний сайт Самбірсько-Дрогобицької єпархії.
Організатором конференції була с. Дія Стасюк ЧСВВ, Голова Патріаршої Комісії для справ монашества УГКЦ. Конференцію провадив о. Михайло Палій, промотор справедливості Курії Львівської Архиєпархії і Патріаршого Трибуналу.
На конференції розглядалися канони "Кодексу Канонів Східних Церков", а зокрема розділ "Монахи та інші ченці і члени інших інститутів посвяченого життя". Через ознайомлення і поглиблення цієї канонічної дисципліни сестри мали можливість розширити свої знання про зовнішні та внутрішні відносини у монастирях, Чинах і Згромадженнях.
Участь у конференції брала 21 сестра із різних чернечих спільнот Львівської та Тернопільської областей.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ