Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Ющенка кажуть, що президентом буде Янукович

Немає сумнівів, якщо в другому турі опиниться Тимошенко і Янукович, Янукович буде президентом. Таку думку висловив народний депутат України, представник Віктора Ющенка в ЦВК Андрій Парубій, коментуючи заяву заступника керівника центрального виборчого штабу кандидата у президенти Ю.Тимошенко Андрія Портнова про те, що Партія регіонів знайшла в особі Президента поширювача своїх контрагітаційних тез.

"Я хочу нагадати і Портнову, і БЮТ, що вони протягом двох років проводять найтіснішу співпрацю з Партією регіонів. Достатньо пригадати проект Конституції і навіть закон про вибори, по якому ми зараз проводимо вибори, - це є рішення цих обох політичних сил", - сказав він.

На думку А.Парубія, головним завданням для обох кандидатів - В.Януковича і Ю.Тимошенко - це підтримуючи на плаву, провести одне одного в другий тур. "Це є оптимальний варіант для Януковича, бо немає сумнівів, що якщо в другому турі опиниться Тимошенко і Янукович, Янукович буде президентом", - зазначив А.Парубій.

"Гра відбувається між Януковичем і Тимошенко, які координуються з одного центру - з Кремля, і в даному випадку перекидання тих проблем на Ющенка Портновим - це лишень піартехнологічна гра", - сказав нардеп.

За словами А.Парубія, чинний Президент - єдиний, хто становить Ю.Тимошенко реальну альтернативу, а тому штаб Ю.Тимошенко поширює такі наклепи, передає ІМК.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ