Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Ющенка кажуть, що Тимошенко відповість за грип в прокуратурі

За гроші, які виділялися на підготовку до грипу, Тимошенко відповідатиме в прокуратурі, бо вони зникли у невідомому напрямку. Про це заявив народний депутат, член Президії політради «Нашої України» Володимир В’язівський.

«Тимошенко, як завжди, без пояснень, без розрахунків, на емоціях зажадала від Нацбанку надрукувати мільярд гривень і передати їх уряду. Без будь-яких гарантій, що ці гроші підуть за призначенням», - говорить В’язівський.

Він переконаний, що у цьому питанні Тимошенко грішить проти правди, совісті та моралі.

«Вона достеменно не доводить, скільки саме додаткових коштів і чому потрібно для того, щоби впоратися із нинішньою епідемією і підготуватися до можливих наступних. – пояснює політик. - Вона готова вкинути країну у вир гіперінфляції. Українці ще пам’ятають, як це було, коли на початку 1990 рр. Нацбанк уже друкував гроші на вимогу уряду. Тоді ціни росли щохвилини, зарплати знецінювались, а мільйони людей зубожіли».

В’язівський вважає, що таким чином Тимошенко прагне, щоб за непрофесійність її уряду розплачувалися усі українці, особливо найбідніші.

«Вона грішить проти моралі – бо сміє приплітати людей, які знаходяться у тяжкому стані і вмирають, до свого бажання отримати додаткові гроші», - зауважив експерт.

Водночас він називає злочинну бездіяльність уряду єдиною причиною епідемії в країні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ