Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Ющенка заявляють про загрозу легітимності виборів

Найбільшою загрозою для проведення легітимних виборів народний депутат, представник Віктора Ющенка в ЦВК Андрій Парубій вважає закон про вибори, за який проголосували БЮТ і ПР, – повідомила прес-служба виборчого штабу Віктора Ющенка.

 

За його словами, основні зауваження стосуються норм про внесення змін у списки виборців у день виборів, голосування вдома, заборони присутності вітчизняних спостерігачів від громадських організацій на виборчих дільницях.

 

«Віктор Ющенко неодноразово застерігав дві найбільші фракції щодо прийняття цього закону - вносив зміни і свій варіант закону для того, щоб унеможливити фальсифікації під час виборів, - відзначив Парубій. - На жаль, БЮТ і ПР лишилися байдужими до тих пропозицій заради своїх планів, які вони втілюють напередодні виборів».

 

Він переконаний, що суспільство, правоохоронні органи, спостерігачі повинні бути пильними, адже тільки їхня позиція може унеможливити фальсифікації під час виборів.

 

«Президент України використає весь свій вплив, щоб не дозволити під час виборів провести фальсифікації будь-кому з кандидатів у президенти», - підкреслив політик.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ