Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ювілейному Всеукраїнському спортивному фестивалі візьмуть участь до трьох тисяч студентів

16-22 жовтня у Львові відбуватиметься ювілейний X Всеукраїнський студентський спортивний фестиваль. За попередньою інформацією, у спортивних та святкових заходах загалом візьме участь до трьох тисяч студентів з різних областей України. Як розповів під час сьогоднішньої прес-конференції виконавчий директор фестивалю Юрій Козій, немає обмежень у кількості заявок на участь у фестивалі, всім охочим студентам буде надана можливість позмагатися у складі команди власного ВНЗ з таких видів спорту, як міні-футбол, волейбол, баскетбол, настільний теніс, бадмінтон, шахи, армреслінг, більярд та боулінг.
У рамках спортивної програми змагання відбуватимуться на спорткомплексах ЛНУ імені Івана Франка, НУ „Львівська політехніка”, Львівського держуніверситету фізичної культури,  Львівської національної академії ветеринарної медицини. Крім спортивної програми, учасникам фестивалю організатори пропонуватимуть культурно-розважальну програму (відвідування музеїв, театрів, дискотек тощо при наявності посвідчення учасника фестивалю).
Всеукраїнський студентський спортивний фестиваль проводиться за дорученням Кабінету Міністрів України під патронатом Міністерства  сім’ї, молоді та спорту Львівської ОДА та Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ