Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Залізничному суді Львова розпочалося слухання кримінальної справи про обвинувачення колишнього міського голови Самбора Тараса Тершовчина

Сьогодні, 17 квітня, в Залізничному суді міста Львова розпочалося слухання кримінальної справи про обвинувачення колишнього міського голови Самбора Тараса Тершовчина. За клопотанням підсудного справа розглядається суддею одноособово, її слухає суддя Ігор Ганич.
Суд встановив особи  підсудного та потерпілих, після чого змушений був оголосити перерву, оскільки Тарас Тершовчин попросив викликати „швидку допомогу” через болі в серці. Також адвокат Тершовчина Іван Василишин заявив до суду клопотання щодо зміни запобіжного заходу, оскільки, за висновком лікарів, який Іван Василишин подав до суду, Тарас Тершовчин має низку хвороб, які потребують лікування у вузьких спеціалістів.
Нагадаємо, що Тарас Тершовчин перебуває під вартою з 4 серпня 2005 року. Йому інкримінують отримання та вимагання хабара, а також зловживання владою або службовим становищем. Покарання за найтяжчий з інкримінованих йому злочинів, згідно з Кримінальним Кодексом України, може становити від восьми до дванадцяти років позбавлення волі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ