Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Запоріжжі мешканцям роздаватимуть міні-запрошення приїхати до Львова

У четвер, 29 березня, жителі Запоріжжя зможуть ознайомитись з історією і сучасністю королівського міста Лева безпосередньо з уст його мешканців. У Запоріжжі пройдуть Дні Львова. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська делегація на чолі з заступником мера Львова з гуманітарних питань Василем Косівим в Запорізькій міській раді зустрінеться з представниками місцевих туристичних агенцій з метою залучення додаткових туристів до Львова. Вже з 12:00 год свято розпочнеться для мешканців міста. Площу Фестивальну в Запоріжжі вітатимуть львівський театр «Воскресіння» та джазовий гурт ShockоlaD. Окрім того, усі мешканці матимуть змогу почастуватись кавою, солодощами та морозивом.  

В межах Днів Львова відбудеться відкрита лекція заступника мера Львова Василя Косіва на тему: «Львів – культурна столиця України», презентація «Розвиток  ІТ у Львові» та лекція Ілька Лемка «Євроінтеграція Львова у історичній ретроспективі» у вищих навчальних закладах міста.

Жителів Запоріжжя також очікує подарунок - передача книг про Львів  учням  гімназії №2 ім. Лесі Українки, та сюрприз - акція від смачних партнерів заходу компаній «Світоч», «Лімо» та «Кава зі Львова» - дегустації, промоакції та продаж продукції. Заплановано ще презентацію книг про Львів,  ефіри на місцевому ТБ, круглий стіл: «Міжсекторальне партнерство задля вирішення потреб місцевих громад» і  розповсюдження листівок «Запрошуємо до Львова».

«Мета заходу – промоція Львова в українських містах. Ми показуємо наше місто, яким воно є насправді: місто затишку, де бережуть українські традиції, дбають про культурні та духовні цінності. І, безперечно, місто подій та архітектури. Тому чекаємо велику кількість мешканців Дніпропетровська вже незабаром у Львові», -  зауважив заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів.

Нагадаємо, минулого року Дні Львова успішно відбулися у Харкові, Одесі та Луганську. Також Львів презентував себе у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка та НУ «КПІ».

Головним партнером Днів Львова у Запоріжжі є компанія «Світоч», «Кава зі Львова», «Лімо», Туристичний Альянс, Чудотур та компанія «Mcdonalds».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ