Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Запоріжжі "свободівця" облили болотом

Голову Запорізької обласної організації ВО "Свобода" Віталія Подлобнікова облили брудом. Про це повідомляє прес-служба Запорізької міліції.

Інцидент стався у суботу будівлі Запорізької міської ради, де перебували 2 представника Запорізької "Свободи" і до 100 представників Запорізької міської організації ветеранів.

Запорізький окружний адміністративний суд заборонив обом організаціям проведення будь-яких масових заходів в цей день.

Ігноруючи постанову суду, перші намагалися провести мітинг на честь проголошення Акту відновлення Української держави у Львові, інші виступали проти проголошення цього акту.

"Перед початком заходів до 49-річного голови Запорізької обласної організації ВО "Свобода" підбігли двоє чоловіків, які облили його брудом з пластикових пляшок", - сказано у повідомленні.

За скоєння хуліганської витівки працівники міліції затримали 20-річного та 25-річного місцевих мешканців та доставили до Орджонікідзевського райвідділу міліції ЗМУ ГУМВС України в Запорізькій області.

Там у відношенні затриманих було складено адміністративний протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як повідомляє ТСН з посиланням на свідків, Подлобнікова облили фекальної рідиною.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ