Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Запоріжжі з Партії регіонів вийшли 400 осіб: "Ми опинилися в Партії зрадників"

У Запоріжжі з міської організації Партії регіонів вийшли близько 400 осіб. Вони написали листа Президенту України, почесному лідеру ПР Віктору Януковичу, в якому заявляють, що політсила перетворюється на Партію зрадників.

"Ми багато років були членами Партії регіонів і пишалися цим. Ми боролися за нашу перемогу на виборах Президента в 2004 році. Ми не залишили партію у важкі роки правління Ющенка ...Але зараз ми зіткнулися з непереборною силою і змушені були здати свої партійні квитки і вийти з партії", - йдеться в листі, повідомляє Кореспондент.

Автори листа повідомляють, що в Запоріжжі з'явився "наглядач" Євген Анісімов, наділений Президентом особливими повноваженнями, який "почав знищувати керівництво Партії регіонів". Крім того, за словами партійців, за рік керівництва Анісімова, з органів влади звільнені сотні членів ПР.

"Ви так засуджували люстрацію часів Ющенка, проте такої люстрації членів Партії регіонів, як сьогодні, ми не бачили ... Ми не можемо зрозуміти, чому Партія регіонів зрадила нас ... Ми вступали до Партії регіонів, а опинилися в Партії зрадників. А зрадниками ми бути не хочемо.Тому ми прийняли рішення вийти з партії", - йдеться в листі.

Це звернення до Януковича підписали понад 400 колишніх членів Партії регіонів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ