Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У ЗАТ „Трускавецькурорт” вважають, що акції санаторію „Весна” відчужені законно

В ЗАТ „Трускавецькурорт” вважають, що акції санаторію „Весна” відчужені законно. Про це сказав генеральний директор ЗАТ „Трускавецькурорт” Богдан Аксентійчук, коментуючи проведені в Трускавці  в кінотеатрі „ Злата” збори, де обговорювали порушені права  колективу санаторію „Весна”, яка є філією ЗАТ „Трускавецькурорт” у відчуженні акцій з невідповідності процесу приватизації існуючому законодавству.
За його словами, Вищий арбітражний суд України і його Колегія ще в 1997 році підтвердила законність володіння санаторно-курортним майном федерації профспілок України. Це підтвердив голова національної конфедерації профспілок України Петриненко, який був присутній на зборах.
Богдан Аксентійчук також відзначив, що питання такого характеру не може вирішуватися в Трускавецькій міськраді.
Як повідомляло агентство з посиланням на міського голову Трускавця Лева Грицака, 4 грудня 1991 року за рішенням ради Федерації профспілок України і Фонду соціального страхування України, на базі майна курорту в Трускавці було створено акціонерне товариство „Трускавецькурорт”, в той час як, за законодавством, майно і фінансові ресурси союзного підпорядкування мали бути передані в державну власність без права реорганізації в акціонерне товариство.
У 2005 році в ЗАТ „Трускавецькурорт” збільшилася сума реалізованих послуг на 21,35% або 26380,8 тис. грн  з 123555,7 тис. грн до 149936,5 тис. грн.
За 2005 рік статутний фонд підприємства не змінювався і становить 174827,7 тис. грн. У складі товариства налічується 16 філій,  у тому числі сім санаторіїв, курортна поліклініка №2, БОЛ-1, БОЛ-2 та шість інших підрозділів – відзначає Олег Мельнік.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ