Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Жовкві оглядали приміщення для центру соціальних служб та реабілітаційного центру для інвалідів, а також приміщення для школи №3

Заступник міністра праці та соціальної політики Наталія Іванова 21 березня відвідала Жовкву, щоб ознайомитися з роботою районного Центру зайнятості — повідомили «Гал-info» в управлінні внутрішньої політики Львівської ОДА.
Разом із першим заступником голови Жовківської райдержадміністрації Михайлом Козаком вона оглянула приміщення колишнього військового містечка, де буде розміщений центр соціальних служб та реабілітаційний центр для інвалідів.
Крім цього, 21 березня Михайло Козак провів зустріч з директором Львівського регіонального відділення Українського фонду соціальних інвестицій В.Кузьменком. Вони відвідали об’єкти, які фінансуються з УФСІ, зокрема, приміщення колишньої казарми, яку реконструюють під школу №3. Загалом же в районі є 23 об’єкти, які фінансуватиме Фонд. Представники Фонду ознайомилися з тим, як готується проектно-кошторисна документація для зазначених об’єктів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ