Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Жовкві відбувся „круглий стіл” за участю голови Жовківської РДА, голови районної ради та керівників районних організацій політичних партій, які беруть участь у виборах

20 лютого відбулося засідання „круглого столу” при голові Жовківської райдержадміністрації за участю голови районної ради та керівників районних організацій політичних партій, які беруть участь у виборах. Про це повідомили в Жовківській РДА.
Голови окружної та районної ТВК пояснили деякі питання та розповіли про роботу комісій. Голова Жовківської райдержадміністрації Михайло Заболоцький звернувся до учасників „круглого столу” з проханням провести виборчу та агітаційну кампанію толерантно, будувати її на позитиві, а не шляхом очорнювання інших політичних сил. Лідер опозиційного блоку „Не так!“ П. Грень закликав владу дотримуватися закону і не використовувати адмінресурс. Загалом керівники районних партійних організацій погодилися з думкою, що вибори треба провести чесно і толерантно, і висловили задоволення політикою керівництва району. У роботі „круглового столу” взяли участь 16 представників партійних організацій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ