Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Жовкві визначили переможців Кубка України з авіамодельного спорту

Сьогодні, 21 серпня, у м. Жовкві закінчились національні змагання з авіамодельного спорту на Кубок України. Стартували змагання 19 серпня. Про це “Гал-info” розповів президент Федерації авіаційних видів спорту Львівської області Андрій Умрихін.
В Жовкві такі змагання проводяться вже всьоме. Цього року учасниками були 25 екіпажів з Луганська, Харкова, Донецька, Черкас, Новомосковська, Кривого Рогу, Тернополя, Львова, Жовкви, Києва та Київської області, Макіївки (Донецька обл.) та Мукачево (Закарпатська обл.).
Учасників змагань як звично поділили на 2 групи: від 10 до 18 років юніори та 18-56 років – старша група.
Переможцями в старшій групі стали Іштван Ворчак (Мукачево), віце-чемпіон світу Ігор Міленін (Київ), чемпіон світу і Європи Станіслав Чорний. Серед юніорів перемогли екіпажі з Черкас, Києва та Мукачево. Минулоріч переможцем серед дорослих та юніорів став Олександр Покорський (Мукачево).
Організували змагання Центральний комітет ТСОУ, Федерація авіаційних видів спорту Львівської області, Жовківський районний центр дитячої та юнацької творчості та відділ з питань сім’ї, молоді та спорту Жовківської РДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ