Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Жовкві вже поділили депутатські мандати до районної та міської ради

Сім політичних партій та блоків пройшли до Львівської обласної ради за попередньою інформацією щодо результатів голосування Жовківському районі області — повідомили «Гал-info» в управлінні внутрішньої політики Львівської ОДА. Зокрема, 3%-й бар’єр до ЛОР у районі подолали: блок „Наша Україна” — 36,71%, БЮТ — 26,14%, Громадянська партія „Пора” — 3,9%, ВО „Свобода” — 4,13%, Блок Костенка і Плюща — 4,03%, партія „Віче” — 3,2%, а також партія „Відродження”.
До Жовківської районної ради, за інформацією міської ТВК, пройшли блок „Наша Україна”, який отримав 46 депутатських мандатів, Блок Юлії Тимошенко — 29, ГП „Пора” — 8, а також Український народний блок Костенка і Плюща —5. Загалом же Жовківська райрада має 88 депутатів.
До Жовківської міської ради, за результатами голосування, потрапили блок „Наша Україна” — 12 депутатських мандатів, БЮТ — 8 мандатів, ГП “Пора” та ПРП по три  мандати і партія „Віче” разом СПУ отримали по два місця у Жовківській міськраді, по одному мандату ж отримали Блок Литвина, ВО „Свобода” та Блок Костенка і Плюща. Всього у міській раді 33 депутати.
У Рава-Руську міську раду натомість пройшли блок „Наша Україна” — 9 депутатів, БЮТ — 8, „Відродження” — 3, Блок Кармазіна — 2 та опозиційний блок „Не так!” — один депутат.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ