Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Жовтанцях викрито сімейний «бізнес» з угону автомобілів

У Личаківський райвідділ міліції Львова звернувся сорокарічний чоловік, котрий звернувся до міліціонерів зі скаргою, що на площі Петрушевича невідомі особи незаконно заволоділи його автомобілем „АУДІ-А6”, - про це повідомили у ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Працівниками ДАІ було створено мобільні пошукові групи, які почали затримання по „гарячих слідах”. Правоохоронці отримали інформацію, що викрадене авто можливо перебуває на території с. Жовтанці Кам’янка-Бузького району Львівської області.
Вночі, шукаючи авто в селі Жовтанцях, ДАІшники ретельно обшукували кожне подвір’я, і в одному з господарств, на краю села, було виявлено викрадене „АУДІ - А6”, яке перебувало на подвір’ї 31-річного мешканця цього села. Пояснювати перебування викраденого автомобіля на його подвір’ї він не захотів. Також на момент огляду помешкання було виявлено затримали ще двох підозрілих осіб, а згодом в підвалі ще одного, який переховувався від міліціонерів. Як виявилось згодом, вони всі брати господаря і також причетні до крадіжок авто.
Крім викраденого „А-6”, на території господарства було виявлено „124 – Мерседес”, без номерів, ВАЗівську дев’ятку, ці автомобілі були також викрадені. Окрім цього, в помешканні правоохоронці знайшли французькі номери, техпаспорт на автомобіль „Фольксваген-Пассат”, який був викрадений у м. Львові на початку травня, дублююча табличка до автомобіля „БМВ”, талон техогляду на інший „Пасат”, виявлено три двигуни до ВАЗівських «дев’яток» та «вісімок» зі знищеними номерами. Все це вказує на те, що підпільний цех працював не один день.
Порушено кримінальну справу ведеться слідство. Правоохоронцям мають ще встановити, скільки ж викрадених автомобілів пройшли через майстерню-«відстійник» в Жовтанцях, знайти їх та повернути законним власникам.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ