Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У жовтні Львів вітатиме учасників ювілейного Всеукраїнського студентського спортивного фестивалю

16-22 жовтня у Львові відбуватимуться фінальні змагання ювілейного X Всеукраїнського студентського спортивного фестивалю, участь в якому у спортивній та культурно-мистецькій програмах візьмуть близько трьох тисяч осіб. Про це повідомляє Освітній портал з посиланням на головного суддю змагань Юрія Козія.

Традиційно цей захід збирає до трьох тисяч учасників, понад третина з яких візьме участь у спортивній частині фестивалю. На цьому заході будуть представлені студенти практично з усіх регіонів України. "Фестиваль, який протягом багатьох років проводиться саме у Львові, уже довів свою актуальність, оскільки щороку залучає тисячі молоді до спортивних та мистецьких заходів. Цей захід популяризує здоров’я та соціально активну позицію нашої молоді", - зазначив Юрій Козій.
Спортивна частина фестивалю відбуватиметься у дев’яти видах спорту: міні-футболі, волейболі, баскетболі, настільному тенісі, бадмінтоні, шахах, армреслінгу, більярді та боулінгу. В усіх видах спорту (окрім армреслінгу, більярду та боулінгу) змагання відбуватимуться як серед чоловіків, так і серед жінок. Спортивні заходи відбуватимуться у спорткомплексах Львівського національного університету імені Івана Франка (ЛНУ), Національного університету "Львівська політехніка" (НУ ЛП), Львівського державного університету фізичної культури, Львівської національної аграрної академії ветеринарної медицини. Окрім змагань у спортивній програмі фестивалю передбачено проведення "круглих столів" з проблем здорового способу життя. В межах різноманітної мистецько-культурної програми відбудеться оригінальний конкурс графіті на спортивну тематику.
За інформацією Юрія Козія, цей захід проводитиметься згідно з дорученням Кабінету Міністрів України, під патронатом Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту, Львівської ОДА та Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ