Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У жовтні „Львівводоканал” відключив від мереж 34 боржників

Протягом жовтня 2006 року від мереж водопостачання „Львівводоканалом” було відключено 34 боржників. Це юридичні особи, які не виконують умов договорів, укладених з ЛМКП  „Львівводоканал”. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
За спожиті послуги не сплачують ВАТ „Львівський керамічний завод”, ЗАТ „Львівшляхрембуд”, ВАТ „Прикарпатпромарматура”,  Ремонтно-інструментальний завод, ВАТ „Львівхліб”. Загальна сума заборгованості юридичних осіб перед ЛМКП ”Львівводоканал” становить  12,4 млн грн.
Як повідомили у „Львівводоканалі”, основною проблемою підприємства є категорія недобросовісних споживачів, які постійно боргують за надані послуги. Це не дає змоги підприємству вчасно розплачуватись з енергетиками та закуповувати матеріали для ремонту мереж, що впливає на якість виконання аварійних робіт.
 Специфіка діяльності „Львівводоканалу” полягає у тому, що послуги мешканцям міста надаються незалежно від стану платежів за них. Єдиним дієвим засобом впливу на недобросовісних платників є примусове стягнення боргу. Відтак, протягом  10 місяців 2006 року бюро договірно – претензійної роботи „Львівводоканалу” передало до суду  3 690 позовних заяв на споживачів – неплатників про стягнення боргу в розмірі 2,7 млн грн. Ще до судового слухання заборгованість оплатили  729 абонентів.
 ЛМКП „Львівводоканал” попереджає, що навмисне затягування оплати за послуги водопостачання та водовідведення і неспроможність в подальшому її погасити, загрожує стягненням з майна, що є у приватній власності боржника.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ