Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Уночі на Львівщині трапилося дві пожежі

9 червня о 20:41 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Побужани Золочівського району. Про це інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Пожежа виникла в цегляній господарській будівлі, критій шифером, розміром 14×8 м. До місця події виїхали вогнеборці 14-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Буськ. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику увесь дах будівлі був охоплений вогнем. О 21:16 вогнеборці локалізували пожежу, та о 21:51 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив дах будівлі на площі 84 кв.м., речі домашнього вжитку та господарський інвентар площі 30 кв.м., 5 т сіна що були на горищі та пошкодив перекриття на площі 84 кв.м. та стіни на площі 15 кв.м. Рятувальникам вдалось врятувати від повного знищення вогнем господарську будівлю та запобігти перекиданню вогню на поруч розташований житловий будинок.

До ліквідації пожежі залучили 4 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Причини та обставини аварії встановлюють правоохоронні органи.

Також 9 червня о 17:40 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Мельнич Стрийського району. Пожежа виникла в цегляній господарській будівлі критій шифером, розміром 10×4 м. До місця події виїхали вогнеборці 47-го державного пожежно-рятувального поста сел. Журавно. На момент прибуття пожежників до місця виклику з даху будівлі вибивались язики полум’я. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані будівлі. О 18:05 вогнеборці локалізували пожежу, та о 19:52 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив перекриття господарської будівлі на площі 30 кв.м., покриття на площі 40 кв.м. та 2 т сіна, які знаходились на горищі будівлі. Також вогонь пошкодив господарський інвентар на площі 10 кв.м. та стіни на площі 30 кв.м. Рятувальникам вдалось запобігти розповсюдженню пожежі на поруч розташовані будівлі та врятувати від вогню житловий будинок та господарську будівлю.

До ліквідації пожежі залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини аварії встановлюють правоохоронні органи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ