Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У зоні АТО загинув український військовослужбовець

Ще один боєць отримав поранення.

Бойовики російсько-терористичних формувань продовжують обстріли позицій Збройних сил України в зоні проведення антитерористичної операції.

Через ворожі обстріли в неділю, 25 лютого, загинув український військовослужбовець, ще один отримав поранення.

Усього з початку доби противник п'ять разів порушив режим припинення вогню, задіявши міномети на донецькому та луганському напрямках, повідомив прес-центр штабу АТО.

По Зайцевому на Луганщині окупанти били з 82-мм мінометів, по Кримському і Новолуганському – вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

Водяне на Донеччині опинилося під вогнем з 82-мм мінометів і стрілецької зброї. В районі шахти Бутівка були зафіксовані провокації із застосуванням стрілецької зброї.

У ході засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську 20 грудня було погоджено безстрокове припинення вогню з 00:00 23 грудня.

Однак бойовики російсько-терористичних формувань порушилийого в той же день, обстрілявши українські позиції на Светлодарской дузі з БМП, мінометів і гранатометів .

"Новорічне перемир'я" стала 12-м з початку війни в Донбасі. Передували йому "шкільне" і "хлібне" систематично порушувалися російсько-терористичними формуваннями.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ