Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У ЗСУ 179 осіб хворіє на COVID-19, летальних випадків – 5

У Збройних Силах України тривають планові заходи щодо недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19. Станом на 10.00 28 червня в Збройних Силах України хворіє 179 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Про це інформує Командування Медичних сил ЗСУ.
Фото: Держприкордонслужба

Всього за час пандемії одужало – 310 осіб, летальних випадків – 5.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 669 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 130 осіб.

За минулу добу зареєстровано 21 новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

З них на лікуванні у закладах охорони здоров’я перебуває 14 осіб (Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – 1 військовослужбовець, ізолятор військової частини Львівської області – 5 військовослужбовців та ізолятор військової частини Київської області – 8 військовослужбовців). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 5 осіб військових частин Київської області (4 військовослужбовця та 1 працівник ЗС України). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами.

Командування Медичних сил Збройних Сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ