Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Звенигороді на Львівщині фестиваль «ЗахіД» продемонструє суміш якісної української музики

22-23 серпня на Львівщині проходитиме молодіжний музичний фестиваль “ЗахіД” у селищі Звенигород. В програмі дійства - унікальна українська суміш якісної музики в стилях етно, панк, ска, фанк, реггі, запальні діджеї, вогняне шоу та трюки каскадерів. Про це повідомив сьогодні, 31 липня, організатор фестивалю «ЗахіД» Яків Матвійчук.

Список гуртів-учасників, які вже підтвердили свою участь вражає: це легендарні “Перкалаба”, “The ВЙО!”, “Qarpa”, “Флайzzzа” та “Оt Vinta”, нещодавня You Tube’івська “бомба” “Los Colorados”, і цікаві молоді гурти “Абу-Касимові Капці” (Львів), “Місто Казкових мрій” (Київ) та “Xy4? (Львів). 2 останні гурти – з “Хвилі молодої музики” “Молодого радіо”.

 

«Фестиваль проводиться вперше та має стати неординарною подією у культурному житті України. Фестиваль проходитиме у форматі open-air: концерту і вечірки за участі відомих українських виконавців, DJ та танцювальних колективів. Вночі будуть проводитись виступи DJ-їв (DJ Kaktuz, Dj Onejay та А. Сачева (м.Рівне). Програмою фестивалю також передбачено вогняне шоу, каскадер шоу та екстрім шоу», – розповів Яків Матвійчук.

Яків Матвійчук також додав, що територія фестивалю огороджена і буде цілодобово охоронятись. Це ділянка з трав’яним покриттям та частково лісом. Її буде обладнано освітленням, стоянкою для автомобілів, біотуалетами. Для глядачів, які залишаються на ніч, буде облаштоване наметове містечко. Розміщення наметів безкоштовне. Порядок на фестивалі забезпечуватиме професійна охорона, постійно чергуватимуть пожежний патруль, автомобіль ДПС, машина швидкої медичної допомоги. Між Львовом і місцем проведення фестивалю будуть постійно курсувати маршрутні автобуси. Ціна квитка на один день фестивалю – 40 гривень,  на два дні – 70 гривень», - каже Яків Матвійчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ