Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У зв’язку із сильним снігопадом матч „Карпати” — „Арсенал” довелось відкласти

Через погодні умови в суботу, 4 листопада, у Львові не відбувся футбольний матч 13-го туру чемпіонату України серед команд вищої ліги, в якому „Карпати” мали помірятися силами з київським „Арсеналом”.
Ще за півтори години до матчу „Карпати” – „Арсенал” поле стадіону „Україна” було в належному стані. Однак приблизно о 16.20 у Львові пішов сніг і вже за якихось 15 – 20 хвилин зелений газон було повністю покрито снігом. Працівники стадіону та ФК „Карпати” намагалися очистити поле, але всі їхні зусилля виявилися марними – погодна стихія виявилися сильнішою за людей. Тому інсектор матчу Віктор Звягінцев, провівши консультації з керівниками ПФЛ та обох команд, прийняв рішення про перенесення матчу. За попередніми даними, поєдинок „Карпати” – „Арсенал” відбудеться 1-го грудня, але остаточне рішення з цього питання бюро ПФЛ прийме у вівторок, 7 листопада.
Віктор Звягінцев, інспектор матчу від ПФЛ, сказав у коментарі „Гал-іnfо”: „Перш за все хочу зазначити, що в мене, як в інспектора матчу, немає жодних претензій по підготовці поля для проведення матчу ні до працівників стадіону „Україна”, ні до ФК „Карпати”. Коли я разом з арбітрами вийшов на поле за кілька годин до початку зустрічі, воно було майже в ідеальному стані. Але потім пішов сніг, і ви самі бачили, що він зробив з газоном. Грати на такому полі не можна. По-перше, це небезпечно для здоров’я футболістів (значно збільшується ймовірність одержання травми), а по-друге, на такому полі команди гратимуть не в футбол, а в незрозуміло яку гру. Про погодні катаклізми у Львові я вже доповів керівництву ПФЛ, а у вівторок представлю письмовий рапорт на бюро ПФЛ, яке й прийме остаточне рішення стосовно нової дати проведення матчу „Карпати” – „Арсенал”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ