Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Уболівальники у Львові погрожують палити шини через призупинку продажу квитків на матч Україна-Словенія

Сьогодні у Львові призупинився продаж квитків на матч Україна-Словенія. Однак, інформації про те, скільки ще квитків залишилося у касах стадіону, і чи продаватимуть квитки завтра, поки невідомо, інформує кореспондент УНН.

"Нас обурює бездіяльність ФФУ. Чому обласна федерація не забезпечує нормальний продаж квитків. Приїхали люди з Кривого Рогу, з Тернополя, Івано-Франківська. Сьогодні квитки вже не продаватимуть, що їм робити, де ночувати. Ми готові до кардинальних вчинків – це може стати початком футбольної революції в Україні. Вимагаємо, щоб голова ФФУ у Львівській області Ярослав Гристо пояснив причину таких непорозумінь з продажем перепусток", - розповів журналісту УННмешканець Львівщини Ярослав.

Окремі вболівальники, які довгий час простояли у черзі, але так і не отримали квитків, погрожують, що палитимуть шини під стадіоном "Арена Львів".

Також люди, які стояли у черзі скаржилися, що попри те, що біля стадіону було одразу кілька екіпажів нової поліції, але вони так і не зуміли забезпечити громадський порядок.

Як стало відомо УНН із власних джерел, квитки розпочнуть продавати завтра, 3 листопада, о 10:00.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ