Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учасникам святкувань та гостям міста роздадуть 100 тисяч примірників карти Львова

Сьогодні, 25 вересня 2006 року, у Львівській міській раді відбулася презентація безкоштовної і великотиражної карти міста Львова до його 750-річчя за участю керівника ГО „Дирекція з організації святкування 750-річчя міста Львова” Ксенії Курилишин та керівника ГО „Підкова” Ігоря Губіліта.

За словами Ігоря Губіліта, усього було виготовлено, як і планувалося, 100 тисяч примірників карти. Цей проект реалізований за гроші рекламодавців. Собівартість одного примірника - 63 копійки. Проект зреалізували ГО „Дирекція з організації святкування 750-річчя міста Львова” та ГО „Підкова”. За словами організаторів проекту, основною метою виготовлення карти є забезпечити учасників святкувань 750-річчя Львова та гостей міста і ознайомити їх з програмою та місцями святкувань, а також музеями та історичними пам’ятками. „Єдиним недоліком цієї карти є те, що вона лише україномовна, - розповів Ігор Губіліт. – Проте наступного року ми плануємо вдосконалити карту і видати її знову великим тиражем, але вже з англійським перекладом.”
Карта буде розповсюджуватися безкоштовно волонтерами на святкуванні, також в інформаційному центрі святкування, на вокзалах, аеропорту, музеях та галереях, також буде розповсюджуватися туристичними фірмами, у готелях, ресторанах та за допомогою рекламодавців.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ