Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учасників Великодньої виставки-ярмарку у Львові навчать, як працювати за стандартами ISO

Львівська міська рада проведе навчання для учасників Великодньої виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник» як впроваджувати систему якості за стандартами ISO. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Відтак, 26 березня, Львівська міська рада спільно із спеціалістами мережі аптек "D.S." проведе семінар на тему «Практичний досвід впровадження вимог стандарту ISO 9001 на прикладі роздрібного підприємства». Семінар буде безкоштовний і орієнтований  на представників малого і середнього бізнесу. Він пройде в інтерактивному режимі: експерти будуть готові дати практичні поради і відповіді на питання учасників, пов'язані з впровадженням вимог стандарту ISO 9001.

 

«Проведення таких семінарів є надзвичайно важливим та потрібними для бізнесу міста. Завжди при проведенні подібних заходів ми намагаємось залучати фахівців з конкретних питань. 26 березня учасники семінару отримають поради та відповіді на свої питання у сфері впровадження стандарту ISO 9001, який є універсальним інструментом оптимізації роботи бізнесу і може використовуватися будь-якими підприємствами, незалежно від галузі, виду діяльності, розмірів, кількості працівників», – зауважила заступник начальника управління економіки ЛМР Вікторія Довжик.

 

Експерти поділяться своїм досвідом щодо етапів розроблення і впровадження системи управління якістю за стандартом ISO 9001 і на прикладі функціонування такої системи в мережі аптек "D.S." продемонструють, як своєчасне використання нових методів управління сприяє налагодженню максимально ефективної роботи підприємства.

 

«Семінар, мета якого розуміння суті та необхідності впровадження міжнародних стандартів у роботу українських компаній, організований в рамках спільної ініціативи ЛМР та мережі аптек "D.S." Ми керуємося стандартом ISO 9001 впродовж чотирьох років і хочемо на своєму прикладі показати, яким чином можна впровадити його вимоги, яких покращень очікувати в результаті цього, а також з якими труднощами може зіткнутись підприємство і як їх найкраще вирішити. Робота за стандартом ISO 9001 дозволяє нашій мережі забезпечувати належний сервіс для наших клієнтів та ефективно працювати завдяки чітко визначеним правилам та процедурам.», – коментує керівник відділу маркетингу мережі аптек "D.S." Люба Дуб.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ