Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учасники акції „Збережемо «Карпати» для Львова» будуть голодувати

Десять учасників наметових містечок біля Ратуші та біля пам’ятника Шевченку готові розпочати голодування, якщо на сесії Львівської міської ради, в четвер, 16 листопада, не буде виконано вимог учасників акції протесту «Збережемо «Карпати» для Львова», – про сьогодні під час прес-конференції повідомив координатор акції Ростислав Гетьман.
Під час засідання сесії Львівської міської ради, як зазначають учасники акції,  під стінами Ратуші збереться значно більше мітингувальників, адже цього дня до учасників акції протесту приєднаються громадські організації.
У п’ятницю, 10 листопада, Галицький районний суд визначив, що наметове містечко є незаконним і його потрібно розігнати, – зазначив Ростислав Гетьман. За його словами, рішення суду було заангажованим та розробленим заздалегідь. Наразі правоохоронці не чинять жодних дій стосовно до мітингувальників.
„Міський голова ігнорує учасників акції протесту”, - зазначив Ростислав Гетьман. За його словами, Андрій Садовий ще жодного разу не говорив з мітингувальниками.
Нагадаємо, 6 листопада вболівальники ФК „Карпати” розбили наметове містечко під львівською Ратушею. Пікетувальники вимагають передати футбольному клубу майновий комплекс стадіону „Україна” в довгострокову оренду на 49 років під інвестиційний проект, в якому клуб зобов’язується використовувати стадіон виключно за цільовим призначенням.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ