Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Учасники Форуму підприємців Сокальщини “Влада і бізнес – партнери” сприятимуть створенню громадських рад при державних органах виконавчої влади

7 липня в Сокальській райдержадміністрації відбувся Форум підприємців Сокальщини “Влада і бізнес – партнери”, організатором якого виступило управління економіки райдержадміністрації.

У роботі форуму взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації О.Кінах, голова районної ради О.Солодяк, заступники голови райдержадміністрації В.Слободян, М.Христинич, В.Бойко. На Форумі обговорювалися питання розвитку малого бізнесу та діяльність владних органів у здійсненні вагомих, реальних кроків щодо підтримки та розвитку підприємництва у районі, регіональні пріоритети політики ведення бізнесу та основні проблемні питання розвитку підприємництва на Cокальщині, питання про роботу Єдиного дозвільного офісу (ЄДО).
Учасники Форуму прийняли резолюцію, згідно з якою вирішено: сприяти створенню громадських рад при державних органах виконавчої влади району, викорінювати формалізм діалогу держави та бізнесу з тим, щоб зробити їх більш дієвими і працюючими “на результат”; періодично висвітлювати в ЗМІ результати роботи комісії з питань легалізації робочих місць суб’єктами підприємницької діяльності; вживати заходів спрямованих на легалізацію мінімум 10% незареєстрованих працівників та більш ніж на 30% скоротити виплату зарплати “в конвертах”; сприяти започаткуванню та реєстрації тих суб’єктів господарювання, які є вкрай необхідним для розвитку території (будівництво готелів, ремонт доріг, надання реабілітаційних, фінансових та правових послуг тощо); вжити заходів для поглиблення знань голів органів місцевого самоврядування з юридичних та правових питань у сфері малого підприємництва шляхом надання консультацій, проведення нарад та семінарів; провести наступний Форум в ІІ кварталі 2007 р. (cерпень). Про це повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики Львівської ОДА.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ