Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учасники «Пробігу заради дітей» планують провести в липні у Палаці Потоцьких благодійний бал за участю Руслани

Учасники Всеукраїнської благодійної акції «Пробіг заради дітей» планують в липні провести  у Львові благодійний бал за участю Руслани. Про це сказав  марафонець, студент п’ятого курсу факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка Андрій Максимович.

За його словами, це буде не політична акція, а отримані кошти від продажу квитків скеруються на допомогу пологовим будинкам Львівської області.
  Акція «Пробіг заради дітей», яка проводилася 11 квітня – 21 травня 2006 року, мета акції привернути увагу суспільства до проблем соціальної відповідальності шляхом збору коштів для міських та обласних пологових будинків Львівської області.
Організатори проекту: об’єднання випускників програм академічного обмінy: «Євразійська програма академічного обміну» (UGRAD) та «Обмін майбутніми лідерами» (FLEX), організованих організацією: Міжнародною Радою з освітніх та дослідницьких обмінів (IREX) та Американськими радами з міжнародної освіти (ACCELS) та Асоціація випускників «Канадсько-української парламентської програми», організованої українською діаспорою в Канаді. Акція підтримується також Бюро з освітніх та культурних справ Держдепартаменту США, Міністерством молоді, сім’ї та спорту України та Послом Доброї волі ЮНІСЕФ Русланою Лижичко. 
У м. Львові за 2004 рік у 4-х міських та обласних клініках народилося  близько 10,650 немовлят. З них близько 12% народжуються шляхом хірургічного втручання (кесаревого розтину). 8% новонароджених народжуються передчасно, з них, за статистикою, виживає лише третина.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ