Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учасники вишколу в Брюховичах розпочали працю над «богослов’ям тверезості»

14-16 грудня 2006 року з благословення Блаженішого Любомира пройшов вишкіл «Впровадження інноваційних методів по роботі духовенства з узалежненими та членами їхніх родин», організований підкомісією «За тверезість життя», яка входить до складу Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров'я. Повідомили в Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я.

 У реколекційному будинку Львівської архієпархії в Брюховичах зібралися голови та члени єпархіальних підкомісій восьми єпархій УГКЦ, на яких безпосередньо покладена відповідальність за реалізацію проекту «За тверезість життя» на місцях.
Упродовж трьох днів фахівці з богослов'я, медицини, соціальної сфери та Руху АА намагалися всесторонньо висвітлити проблему алкоголізму, явище узалежнення та способи праці з потерпілими від цієї недуги.
Учасники вишколу розпочали працю над «богослов'ям тверезості», напрямком у загальній концепції теології, який дотепер не знаходив належної уваги в нашій Церкві.
Здобуті учасниками вишколу знання допоможуть створити в єпархіях УГКЦ консультативно-просвітницькі центри з проблем алкоголізму та розпочати просвітницьку діяльність як на парафіях для вірних, так і серед самого священства з метою залучення їх до активної пасторальної праці в цьому напрямку.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ