Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учні однієї з львівських шкіл передали своїм одноліткам у Великій Британії український прапор

Сьогодні у 58 Будинку офіцерів учні однієї з львівських шкіл передали своїм одноліткам у Великій Британії український прапор. Про це Гал-інфо повідомили в Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

Почесну місію – доставити український національний символ на інший бік Європи випала представникам благодійного фонду «Сумна Квітка» Міжнародного Центру впровадження Програм ЮНЕСКО.. Синьо-жовте знамено, підписане військовослужбовцями Збройних Сил України, отримають підлітки з української діаспори, що навчаються в школі імені Володимира Великого у британському місті Ковентрі.

Учень четвертого класу десятилітній Артем Шевчук розповів, що він разом із батьками перебував із волонтерською місією у Приазов’ї.

– Нас запросили в гості наші воїни, які боронять Україну на приморському напрямку. На околицях Широкіно, на березі Азовського моря нам вручили український прапор, який ми передаємо нашим друзям-волонтерам з Великої Британії. А ті в свою чергу передадуть його учням та викладачам української школи в Англії, – зазначив юний львів’янин.

Представниця благодійного фонду пані Станіслава зазначила, що українці у Великобританії постійно слідкують за новинами зі своєї Батьківщини. Відтак, із першого дня війни українська громада активно допомагає землякам у боротьбі із загарбниками. Фінансова та матеріальна допомога діаспори спрямовується на підтримку різних аспектів. Зокрема, українці Британії піклуються про родини воїнів, які віддали життя за Україну.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ