Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учора прикордонники ЗРУ затримали нелегалів з Молдови, Індії та Єгипту

5 вересня прикордонний наряд застави «Великий Березний» Чопського загону затримав при спробі незаконного перетину двох громадян Молдови. Документи у порушників відсутні.

Того ж дня на приватній квартирі у місті Ужгород прикордонники Чопського загону спільно з працівниками МВС затримали в адміністративному порядку 16 громадян Молдови за порушення правил перебування іноземців на території України. Разом з ними було затримано господарів помешкання. Наразі проводяться перевірочно-фільтраційні заходи з метою встановлення причин перебування іноземних громадян в контрольованому прикордонному районі.
Інспектор прикордонної служби застави «Оноківці» Чопського загону затримав громадянина Індії за спробу незаконного перетину кордону. Документів при собі в іноземця немає.
На залізничній станції Ужгород прикордонниками Чопського загону були затримані в адміністративному порядку громадянин Єгипту та громадянин Індії за порушення правил перебування іноземців на території України. В іноземців відсутні будь-які документи, що посвідчують особу.
Про це повідомила Тетяна Герасимчук, прес-секретар Західного регіонального управління ДПСУ.
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ