Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учора прикордонники ЗРУ затримали нелегалів з Молдови та Пакистану

9-10 жовтня прикордонники ЗРУ ДПСУ затримали групи нелегалів з Молдови та Пакистану. Зокрема, 9 жовтня оперативно-пошукова група на ділянці застави «Смільниця» затримала трьох громадян Молдови - двох чоловіків та жінку. Обставини затримання вказують на намір незаконно перетнути кордон. Документи у порушників відсутні.
Вночі, 10 жовтня, на ділянці застави «Великий Березний» оперативно-пошукова група затримала дев’ятьох громадян Молдови - чотирьох чоловіків та п’ятьох жінок. Порушники хотіли незаконним шляхом потрапити до Словаччини. Всі вони мають закордонні паспорти, отже з встановленням особи проблем не буде, а от у міграційних картках молдавани вказали, що перебуватимуть у Одесі, Львові та Миколаєві, а опинилися на Закарпатті.
Окрім того, за минулу добу на Львівщині за порушення правил перебування іноземців на території України було затримано трьох громадян Пакистану та трьох громадян Молдови, а на Закарпатті – трьох громадян Молдови.
Повідомили „Гал-іnfо” в прес-службі Західного регіонального управління ДПСУ.
Нагадаємо, за 9 місяців 2006 року підрозділи охорони державного кордону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України затримали за незаконний перетин кордону 3582 особи, з них  нелегальних мігрантів – 3135 осіб.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ