Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учора у Львові знову впало дерево

11 липня 2006 року о 22 годині у Львові на вулиці Шевченка, 36 впало дерево на тротуар та проїзну частину дороги – повідомили в прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
Силами пожежно-рятувального підрозділу Галицького РВ ГУ МНС та оперативного відділу  ГУ МНС проїзну частину очищено, місце падіння дерева огороджено.
Нагадаємо, після того, як Державне управління екології та природних ресурсів України у Львівській області погодило зняття аварійних дерев нашого міста, у 16 парках Львова, а також на Сихівському і Янівському цвинтарях було зрізано 153 дерева, які загрожували безпеці пішоходів. “Найбагатшими” на таку природну небезпеку були Стрийський, Снопківський парк, парки Погулянка й Високий Замок.
Рішення про зрізання аварійних дерев було прийнято після того, як 28 квітня у парку І. Франка поривом вітру було повалено дерево, яке впало на дитячий майданчик. Внаслідок цього було травмовано чотири мешканці нашого міста. Міський голова Львова Андрій Садовий створив комісію для з’ясування причин та обставин нещасного випадку, а також для проведення обліку „аварійних” дерев, які необхідно зрізати.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ