Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Учорашні пікети КЕПУ депутати ЛМР вважать провокаціями

Усі фракції Львівської міської ради прийняли заяву щодо провокацій навколо 325 гектарів лісів рекреаційної зони Львова та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища – заявив сьогодні, 5 жовтня, під час сесії голова фракції УНП Юрій Кужелюк.
За словами депутата, вчорашній пікет за стінами міськради за участю членів Комітету екологічного порятунку України є повністю провокацією. Депутати Львівської міськради звертаються до правоохоронних органів з вимогою розслідувати нарешті діяльність ділків від лісу і дати їм належну оцінку, громаду села Грибовичі закликають не вірити фальшивим словам лжезахисників, а до колег зі Львівської облради закликають відкинути амбіції, нарешті визначитись та підтримати пропозиції міськради.
Нагадаємо, учора, 4 жовтня, члени Комітету екологічного порятунку України пікетували ЛМР із вимогою переглянути умови конкурсу на визначення інвестора з рекультивації земель Грибовицького сміттєзвалища. Пікетувальників було близько двох десятків. У міськраді, нагадаємо, у той час якраз розкрили тендерні пропозиції щодо рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ