Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

УДАР готовий до розпуску Львівської міської ради, і називає це тестом для депутатів

Ми регулярно зустрічаємось з громадою. У нас постійно працює дві приймальні, і ми знаємо, що громада дуже незадоволена ситуацією, яка складається у Львівській міській раді. Про це у коментарі Гал-інфо заявив голова фракції УДАР у Львівській міській раді Анатолій Крачковський.

«У міській раді замість господарських питань займаються політиканством. Продовжується політичне протистояння між міським головою Львова та найбільшою фракцією «Свободи». Чи добре це, чи погано – вирішить громада. Однак наслідки цього відчувають усі, адже ми маємо розриті дороги, транспортний колапс, не відремонтовані дитячі садки та школи. Нас турбує питання не політичного протистояння, а чи готове місто до опалювального сезону? Ці питання не вирішуються», - заявив Крачковський.

За його словами, протистояння Садового та «Свободи» заходить у глухий кут. Передостання сесія  була зірвана, остання сесія вилилася у черговий конфлікт.

«Якщо вони не дійдуть згоди, то вихід один – нові вибори. Ми розуміємо, що вибори – це дуже дорого для міста, тому пропонуємо керівникам фракцій та міському голові сісти за стіл переговорів і почати домовлятися. Якщо ні, то кожен депутат має право зініціювати розгляд питання про розпуск ради та відставку мера», - заявив Анатолій Крачковський.

Відповідаючи на запитання Гал-інфо, чи впевнений він у тому, що таку ініціативу підтримають інші депутати, він зазначив: «Якщо не підтримають, то одразу буде видно, хто готовий працювати далі, а хто, навпаки, прагне займатися політиканством. Побачимо, хто чим хоче займатися – політикою чи господаркою. Усе зупинилося, місто скочується до дефолту і так далі тривати не можна».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ