Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"УДАР" відповів Сех

"Учора (6 березня) деякі ЗМІ Львова опублікували звернення голови фракції ВО «Свобода» Ірини Сех, в якому вона звертається до представників УДАРу у Львівській обласній раді з проханням визначитись у своїй позиції. "Позиція УДАРу млява та не визначена. Вони ніби й в опозиції, але за політичні питання не голосують. Натомість критикують колег із опозиції", - зазначила Ірина Сех", - йдеться у заяві, яку поширила прес-служба ЛОО "УДАР".

Далі у заяві сказано: "Вказані твердження викликають подив та обурення, і ми сподіваємось, що це є суб’єктивним баченням виключно пані Сех, а не офіційною позицією ВО «Свобода», котра декларує принцип дотримання партнерських відносин між опозиційними партіями.

 Проте, висловлені пані Іриною тези, свідчать або про її неуважність або про навмисне провокативну риторику, спрямовану на спробу черговий раз внести деструктив у процес об’єднання опозиції.

Такі думки виникають  з огляду на наступні факти.

Партія «УДАР» є послідовною політичною силою, яка дотримується усіх домовленостей з партнерами по КОДу. На ряді засідань КОДу, які відбувались перед 28 лютого,  було чітко задекларовано, що представники фракції УДАР у Львівській обласній раді готові в повному складі проголосувати за відставку губернатора. Однак обговорена попередньо позиція, щодо недовіри голові ЛОДА так і не була внесена на розгляд чергової сесії облради.

Вдруге позицію Львівського УДАРу було чітко проголошено на початку сесії, 28 лютого. Член фракції О.Юринець офіційно заявила, що фракція одностайно підтримає питання недовіри представнику Президента на Львівщині, проте не буде голосувати за пустопорожні заяви та звернення.

Попри неодноразове публічне проголошення позиції партії щодо даного питання, пані Сех вкотре вдається до некоректних заяв та запитань на адресу Львівського УДАРу. Тому такі її висловлювання черговий раз дають підстави вважати, що принцип взаємної непоборюваності (задекларований в угоді 22 січня 2012 року на Софіївській площі у м. Києві) не розповсюджується на політичну силу, котру представляє пані Ірина".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ